Antigravitációs Játékmenet

A VERSENY IDŐTARTAMA

A Verseny 2015. szeptember 28. napján, 00 óra 00 perctől kezdődik, és 2015. november 11. napján, 23 óra 59 percig tart, és az alábbi Versenyperiódusokra oszlik:

  • A Verseny első periódusa, a jelentkezési fázis 2015. szeptember 28. napján 00 óra 00 perctől 2015. október 15. napján 23 óra 59 percig tart (a továbbiakban: Jelentkezési Fázis). A Jelentkezési Fázis kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.
  • A Verseny második periódusa, az ún. építési fázis 2015. október 19. napján 00 óra 00 perctől 2015. november 8. napján 23 óra 59 percig tart (a továbbiakban: Építési Fázis).
  • A Verseny harmadik periódusa, az eredményhirdetési fázis 2015. november 9. napján 00 óra 00 perctől 2015. november 11. napján 23 óra 59 percig tart (a továbbiakban: Eredményhirdetési Fázis).

A VERSENY MENETE

A Verseny Jelentkezési Fázisában a Szervező a Weblapon, a Szervező Facebook oldalán, továbbá egyéb közösségi csatornáin (Youtube, Instagram) felhívást tesz közzé (a továbbiakban: Felhívás), amelyben meghirdeti a Versenyt.

A Csapatok ebben a fázisban jelentkeznek a leírt feltételeknek megfelelően, és a Szervező ebben a periódusban szubjektív szempontok alapján kiválasztja közülük az Verseny résztvevőit, azt az összesen 5 (öt) Csapatot, akik bejutnak az Építési Fázisba.

A kiválasztás ezen módját a Csapatok a jelentkezéssel tudomásul veszik és elfogadják. A Csapatoknak az Építési Fázisban a Verseny befejezéséig digitális építési naplót kell vezetniük a Szervezővel együttműködve.

A digitális napló tartalmában a következőek az irányadók:

  • Az építési naplóba hetente legalább 3 “bejegyzést” kell tenni. Minden bejegyzéshez szükséges egy cím, egy lead, és törzsszöveg. A 3 bejegyzés közül legalább 2nek fényképet kell tartalmaznia, amin a készülő Gép (vagy annak valamilyen részre, terve) és a csapat legalább 1 tagja is látható.
  • 7 naponta legalább 1 “bejegyzésnek” a Youtube-ra feltöltött legalább 30 másodperces videót kell tartalmaznia, amin a készülő Gép (vagy annak valamilyen részre, terve) és a csapat legalább 1 tagja is látható.
  • Az építési napló egy-egy “bejegyzésének” legalább 50 szóból kell állnia, és az építéssel kapcsolatos teendőkről, a csapat munkájáról, a tagokról kell szólnia.
  • A szervező az építés során a Csapatoknak feladatokat adhat (pl.: készítsen gifet egy meglévő fázisról), ezeket a Csapatoknak teljesítenie kell.

Az Építési Fázisban a Csapatoknak a Szervezővel egyeztetve legalább 2 forgatási napra lehetőséget kell biztosítania az építés első és utolsó hetén, amikor a Szervező stábja a Gép építésének helyszínén a Csapat tagjainak jelenlétében forgat. Az Építési Fázisba jutó Csapatok vállalják a Gép felépítését, ellenkező esetben a Gép elkészítéséhez szükséges termékeknek a megvásárlásához a Szervező által nyújtott 100.000 Ft-os, azaz százezer forintos összeg visszafizetésére kötelesek.

Az Eredményhirdetési Fázisban a Szervező a zsűri döntése alapján egy nyertes Csapatot hirdet.

A zsűri tagjai (a továbbiakban: Zsűri) a 444.hu szerkesztőségének tagjai.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.